7 Comments

 1. Tse Moana

  @Nienke
  Tse wrote:
  Jul. 7th, 2010 09:24 am (UTC)
  Me too! Mellien has those, so will have to wait until she puts them somewhere I can take them from temporarily until I get the chance to stop by her with my usb stick

 2. Tse Moana

  Eva wrote:
  Jul. 7th, 2010 02:52 pm (UTC)
  blij dat je het zo leuk vond. Ik vind het ook altijd verrassend hoe natuurlijk dat soort dingen dan toch voelen en dat je geen toneel aan het spelen bent. Leuk dat jij dat ook hebt, want ik heb het gevoel dat dat niet voor iedereen zo is!

 3. Tse Moana

  @Eva
  Tse wrote:
  Jul. 7th, 2010 06:11 pm (UTC)
  Inderdaad, ik denk dat er ook wel bij zitten die dan echt ijzertijd (of vul in wat voor tijd dan ook) aan het spelen zijn. Wat ik dan van het weekend ook hoorde van sommige van die Duitse groepen die dan in de tent zo’n hele moderne installatie hebben staan. Ik snap het aan de ene kant wel, met zoveel mensen is het wel handiger, maar ik krijg er dan wel veel meer het “geschiedenisje spelen” idee bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *