3 Comments

 1. Ingrid

  11/2/05 16:34

  Hey eindelijk weer een bericchtje van mij. Wat een lief kaartje zeg. Hoe is het verder? Hou je het eenbeetje vol allemaal. Volgens mij gaat het wel goed he? Ik heb wel vertrouwen in je. Die Veronika lijkt me ook wel aardig, maar natuurlijk niet aardiger dan mij, want dat is niemand(hihi).

  Heel veel liefs,

  Ingrid

 2. Eva

  12/2/05 12:37

  hoi rianne! zeg, judith mailde mij, dat ik even hier neer moest zetten dat die toetjes ook bij de aldi te koop zijn! dus je hoeft nog niet bang te zijn die te missen ik wait t ook nait, maar judith zei het. Verder wil ik je adres, dan kan ik je ook een kaartje sturen! 😀

 3. Judith

  12/2/05 15:33

  Hallo ik lees dit ook wel eens en ik dacht laat ik je maar eens gerust stellen, je toetjes zijn ook bij de aldi te koop hoor. Dus je kunt veilig weer terug.

  groetje

  judith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *