4 Comments

 1. Remco

  20/1/05 21:59

  Hoi Rianne,

  Remco hier. Leuke kamer op zich, en tis natuurlijk maar tijdelijk Uitzicht is wel OK, hekje wegdenken natuurlijk, maar dat zal wel lukken.
  Ik moet btw wel bekennen dat ik niet de hele lap tekst heb gelezen, maar dat is toch niet zo erg?
  hoop dat je het een beetje naar je zin gaat hebben in het verre Verenigd Koninkrijk!

  groetjes,

  Remco
  ps. namens mij en Eva, dank voor de string 🙂

 2. Tammo & Harma

  20/1/05 19:40

  hoi Rianne,

  Hier even een kort berichtje van de familie Haaima en Meinsma. Keep up you’re head!!!!! enne hoe issie in Engeland???? Het gaat vast en zeker goed met je. Leuk om te lezen die berichten.. (ik heb er een droge keel van, van het voorlezen) maar blij om wat van je te horen en kijken uit naar het volgende berichtje… groetjes van Tammo, Harma, Peter en gerda (peter mag overigens afstuderen =groen licht) en natuurlijk van foofer en de poekies en de kippen doei doei!!!!!

 3. Eva

  20/1/05 21:57

  hee mullie, hier eva!

  gelukkig heb je nu eindelijk wat kunnen posten, ik zat al met ontzettende smart te wachten *heus!!* Zonde dat het nu nog even wat alleenig is, maar aan de andere kant, dat is ook niet zo raar, ineens op jezelf aangewezen enzo. Ik denk dat het wel gauw bijtrekt. Hoe was het feestje? beetje aansluiting gevonden?
  en niet alleen de chinezen op de gang uitlachen he, ook chinezen kunnen best lief zijn

  xxx, eva

 4. Nienke

  20/1/05 23:01

  Hey rian,

  Wat een gedoe joh allemaal. Gelukkig ben je heel aangekomen. Heb je ondertussen al wat meer huisgenoten gespot?? Heel veel plezier op het feest. Je leert er vast gauw mensen kennen. Dat loopt vanzelf wel los. We denken aan je.

  Greetz,

  Nien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *